$hide=mobile$type=slider$h=540$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home$hide=mobile

$show=home$hide=mobile

Junior Steps: meer dan alleen schoenen!

2 Girls Hugging Each Other Outdoor during Daytime

Ja u heeft het goed gelezen, Junior Steps heeft meer dan alleen schoenen! Ons assortiment is uitgebreid met heel wat accessoires. Lees maar even verder wat er allemaal verkrijgbaar is bij ons in de winkel.

Rugzakken/ Tasjes/Pennenzakken 

We hebben een heel wat aantal rugzakken van leuke merken zoals: Puma, Sticky Lemon, Stones and Bones, Eef Lillemor, Froy&Dind, Kidzroom, Onnolulu enzovoort. Het is zéker de moeite waard om eens langs te komen om het nieuwe schooljaar te starten met nieuwe schoolspullen. Want naast de rugzakken hebben wij ook bijpassende pennenzakken! Voor de meisjes hebben wij ook heuptasjes in allerlei verschillende kleuren en materialen van het merk Mimi&Lula. 

Haaraccessoires/Schmink/Schoen of klerenaccessoires

We zijn ook voorzien van leuke haaraccessoires van het merk Mimi&Lula zo kan je strikjes, speldjes, diademen enzovoort allemaal kopen hier bij Junior Steps. We hebben enorm veel varianten in heel veel verschillende kleuren. Echt de moeite waard!
Daarnaast is er ook schmink verkrijgbaar bij ons dat speciaal getest is voor kinderen van het merk Rosajou. Zo hebben wij lippensticks, nagellak, blush enzovoort allemaal in ons assortiment zitten. 
Tot slot zijn er ook schoen of klerenaccessoires verkrijgbaar bij ons in de winkel van het merk Pinned by K. Het is een merk dat gespecialiseerd is in badges die je aan de veter van je schoen kan hangen of aan de kraag van je hemd. Zo zijn er enorm veel varianten in deze badges zoals: strikjes, badges in de vorm van een bloem, een bij, een spin enzovoort. Naast deze badges zijn er ook hemdjes voor meisjes verkrijgbaar bij ons, speciaal voor kinderen. Deze hemden zijn zo gemaakt dat je het onder een trui moet aandoen maar dat het hemdje wel fijn zit als dat het er goed uitziet.

Drinkbussen/Boterhamdozen

Wij zijn nog maar net begonnen met het verkopen van de leukste en handigste drinkbussen en boterhamdozen. Zo hebben wij een aanbod drinkbussen van het merk Kambuka én boterhamdozen van het merk Petit Monkey in ons assortiment zitten! Nu hebben wij een compleet pakket om naar school te gaan voor jouw kind! De boterhamdozen zijn zelfs voorzien van een laagje waarin je je bestek kan leggen zodat je deze gemakkelijk kan meenemen. Leuk toch!

Schoenproducten

Naast schoenen kan je ook terecht bij ons voor schoenproducten. Wij hebben schoenproducten om je schoen te onderhouden bijvoorbeeld om je schoen te reinigen, bij te kleuren, te beschermen enzovoort. Daarnaast beschikken wij ook over een heel aantal veters in verschillende kleuren en maten.

Sokken/Pantoffels

Ten slotte hebben wij een heel grote collectie aan sokken. Wij hebben verschillende merken zoals: Falke, Collégien, Condor en Doré doré. Wij hebben sokken in elke maat, in elke kleur en in veel verschillende materialen. Zo hebben we ook ballerina sokken, lage sokken, lange sokken en kniekousen. We hebben zelfs sokken met anti-slip zool! Ook is ons assortiment sokken uitgebreid tot pantoffels. Zo hebben we een pantoffel dat een beetje tussen een sok en een pantoffel in ligt. Deze pantoffels zijn van het merk Collégien. Het zijn sokken met een rubberen zool, heel handig én gemakkelijk! Naast de pantoffels van Collégien hebben wij ook normale pantoffels van het merk Giesswein. Dat zijn zeer kwalitatieve pantoffels uit kwalitatieve materialen. In de winter kan je dan pantoffels krijgen uit wol en in de zomer uit fijn katoen. Zo zullen jou voeten de nodige comfort ervaren!


Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons in de winkel en geniet van ons ruim aanbod én bijhorende service!


































$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.htm

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/evenementen.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/evenementen.html

$show=/p/nieuws.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

blog,16,events,3,FAQ,5,in de kijker,74,nieuws,59,nieuwsbrief,5,slider,4,
ltr
item
Junior Steps | Kinderschoenen - Zonhoven: Junior Steps: meer dan alleen schoenen!
Junior Steps: meer dan alleen schoenen!
https://images.pexels.com/photos/225017/pexels-photo-225017.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&h=750&w=1260
Junior Steps | Kinderschoenen - Zonhoven
https://blog.juniorsteps.be/2020/02/junior-steps-meer-dan-alleen-schoenen.html
https://blog.juniorsteps.be/
https://blog.juniorsteps.be/
https://blog.juniorsteps.be/2020/02/junior-steps-meer-dan-alleen-schoenen.html
true
740562129373102354
UTF-8
Alle posts geladen Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete van Home PAGINA'S POSTS Bekijk Alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE POSTS Geen zoekresultaten Terug Frontpage Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy