maandag 3 juli 2017

Aan welke eisen moet een eerste stap schoentje voldoen?

Aan welke eisen moet een eerste stap schoentje voldoen? De grootste keuze aan eerste stap schoentjes vind je bij Junior Steps! SHOP NU OOK ONLINE!Klik hier en bekijk ons aanbod.

Een eerste stap schoentje helpt je kindje om zijn/haar voetjes tijdens het stappen in de correcte positie neer te zetten. Het is dan ook essentieel dat eerste stap schoentjes flexibel genoeg zijn om de voetbewegingen van je kleintje te volgen, maar tegelijkertijd ook een verharde achterkant (hielstuk) hebben zodat ze het voetje recht kunnen zetten. Ook belangrijk is de zool van de schoentjes: die is bij voorkeur vrij flexibel én anti-slip.

Koop de eerste stap schoentjes bestaande uit fijn natuurlijk materiaal, zoals leder, zodat de voetjes van je kind op een natuurlijke manier kunnen ademen en afkoelen. Uiteraard moeten eerste stap schoentjes ook een goede pasvorm hebben én goed passen. Met een klittenbandsluiting of een vetersluiting (al dan niet in combinatie met een rits), kan je de schoentjes ook in de breedte nog een beetje aanpassen, zodat ze stevig genoeg aanzitten, zonder dat ze gaan knellen.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Limburg!