vrijdag 21 april 2017

NATURINO SPORT

NATURINO SPORTNATURINO – BOMBA VELCROKOOP ZE HIER

Sneakers en sportieve schoenen zijn een echte hit voor kinderen komende zomer. En daar zal je de kinderen zelf niet over horen klagen. Sneakers zijn en blijven tot de top van de favorieten behoren… zeker in de zomer ! Wat sneakers betreft is de keuze enorm. Allerlei modellen, uitvoeringen en prijzen komen voorbij. Hou bij je keuze altijd rekening dat de sneakers gemaakt zijn van goed ventilerend materiaal, bij voorkeur leer, waardoor de kans op zweetvoetjes en infecties klein is. Ook belangrijk is dat de zolen flexibel kunnen meebewegen tijdens het stappen en dat de hiel verstevigd is. Schoenen met een stevige contrefort (hielstuk) helpen namelijk de voetjes van je kind in de juiste positie te zetten tijdens het stappen, zodat problemen nu én later voorkomen kunnen worden.

Ben je nog op zoek naar een paar mooie sneakers of sportieve schoenen? Dan vind je in het uitgebreide assortiment van Junior Steps zeker iets dat zowel bij jou als bij je kind in de smaak valt. Neem deze coole sportieve schoen met velcro van Naturino als voorbeeld. De lederen voetbedzolen zorgen voor extra comfort.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt en Genk !Vanaf nu heeft junior steps ook een ONLINE WEBSHOP! klik hier en neem een kijkje!