dinsdag 11 april 2017

HELP MIJN KIND MOET STEUNZOLEN!

HELP MIJN KIND MOET STEUNZOLEN!Het dragen van goede schoenen blijkt steeds belangrijker, al word er soms niet zo veel aandacht aan besteed. Een goede lichaamshouding kan veel problemen besparen in de toekomst zoals,vergroeiingen, rugklachten, nekpijnen en nog vele andere.

Wat is er belangrijk aan een schoen met steunzolen?- Een uitneembare binnenzool is altijd een meerwaarde bij het dragen van steunzolen, zo creëer je meer diepte voor de dikte van je steunzool.- De schoen moet voorzien zijn van een stevig cambreur zodat de schoen op de juiste plaats plooit en het geeft ook meer stabiliteit aan de schoen.- Een stevig hielstuk (contrefort) is een must voor je voeten, deze zorgt samen met je steunzool ervoor dat je voet niet naar binnen kantelt. Je schoen blijft daardoor ook beter in zijn vorm.

Welke merken raad Junior steps jullie aan? Piedro, Rondinella, Zecchino d’oro, Romagnoli, Trackstyle, Red rag, Lepi en andere…

Het is steeds belangrijk dat uw kind de schoenen past met de steunzolen en dat met een toeziend oog van een persoon met vakkennis. U kan dan ook altijd terecht in onze winkel, daar staat een team met ervaren medewerkers klaar om u te begeleiden.

Junior steps een groot aanbod aan kinderschoenen regio Hasselt en Genk.Vanaf nu heeft junior steps ook een ONLINE WEBSHOP! klik hier en neem een kijkje!