vrijdag 13 januari 2017

SNEEUWALARM!

SNEEUWALARM!

Hoe zorg je ervoor dat kinderschoenen de winter overleven? ? ? Junior steps geeft je het antwoord.

Tijdens de winter krijgen kinderschoenen het hard te verduren. Met behulp van volgende onderhoudstips kan je ervoor zorgen dat de schoenen van je kind de regen, modder, sneeuw,… goed kunnen doorstaan.

Gladlederen schoenen kan je het best eerst met een ledergum van Collonil reinigen. Gom eerst het vuil droog weg en gebruik daarna de juiste kleur schoenpoets. Even laten drogen en vervolgens oppoetsen met een borstel of doek. Bij hardnekkige beschadiging kan je de schoenen 2 keer na elkaar opblinken. Om de schoenen vervolgens opnieuw de beste bescherming te bieden tegen de weersomstandigheden, impregneer je ze met Carbon pro van Collonil.

Vetlederen schoenen kan je best ook eerst droog reinigen met een ledergum van Collonil. Wrijf ze daarna met een rustical wax cream in of impregneren met carbon wax. Om het matte effect te behouden, moet je deze schoenen niet oppoetsen. De top / neus van kinderschoenen is vaak het snelst / meest beschadigd. Deze kan je eerst bijkleuren met waterstop Collonil vooraleer je de wax gebruikt. Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt en Genkklik hier en bekijk ons aanbod op onze website! Wil je nog genieten van soldenkoopjes?klik hier en bekijk ze op onze soldenwebshop.