maandag 15 augustus 2016

Ga super cool naar school met Rondinella.

Ga super cool naar school met Rondinella.Rondinella is één van de absolute topmerken op het vlak van kwaliteitsschoenen voor kinderen. Dit label is afkomstig uit het bekende Monte San Giusto in de Marche-regio, befaamd voor zijn schoenenindustrie. Rondinella is er sinds haar oprichting in 1936 in geslaagd om de ambachtelijke vakkennis van de ‘meester schoenmaker’ te combineren met innovatieve technologieën op het vlak van de fabricage en logistiek. Hierdoor blijft het kwaliteitsniveau hoog, kan het bedrijf grote orders verwerken én blijft de prijs-kwaliteitverhouding in balans.

Rondinella garandeert niets minder dan topkwaliteit. Er worden alleen kwaliteitsmaterialen gebruikt en Rondinella blijft de pasvorm perfectioneren, zodat de schoenen de perfecte ondersteuning bieden voor kindervoetjes, die nog volop in ontwikkeling zijn. Eigen aan het uitmuntende Italiaanse modegevoel, zijn de eerste stappers en kinderschoenen van Rondinella ook een lust voor het oog. De nieuwste trends worden door dit merk altijd supersnel gespot en opgenomen in de collectie.

Een goed voorbeeld hiervan vormen deze leuke sneakers, model ‘Monster’, gemaakt van hoogwaardig cobaltblauw leder. Wat vooral in het oog springt, is het monster op de hiel. Dit model is gemonteerd op een 100% rubberzool wat slijtvast is. Bekijk ons gigantisch aanbod op www.juniorsteps.be

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!