dinsdag 2 februari 2016

Oh nee, regen! Zo bescherm je jouw schoenen optimaal!

Oh nee, regen! Zo bescherm je jouw schoenen optimaal!In ons land zijn we regelmatige plensbuien wel gewend. Zeker tijdens de winter maar ook in de lente met die “maartse buien” en “aprilse grillen”. Je hebt niet altijd de kans om je kinderen hun regenlaarzen aan te reiken. Daarom geven we je graag enkele praktische tips om de schoenen van je kind goed te beschermen tegen de regen.

Tip 1. Draagt je kind lederen schoenen? Heel belangrijk is het om lederen schoenen regelmatig te impregneren. We bevelen hiervoor de Nano Pro of Carbon Pro spray van Collonil aan. Hiermee creëer je een soort membraam dat als een schild werkt. Vocht en vuil glijden als druppels van de schoenen af! Ideaal! Voor een goed en blijvend resultaat moet je dit wel regelmatig herhalen.

Tip 2. Schoenen met metallics zijn helemaal hot. Om de metallic kleuren stralend te houden, kan je de schoenen met een metallic spray inspuiten.

Tip 3. Kinderen houden van voetballen, springen, dansen, klimmen, rennen… Kinderschoenen moeten dan ook tegen een stootje kunnen. Maar hoe stevig ze ook zijn, soms kan je niet verhinderen dan de neus van de schoen beschadigd raakt. Geen nood. Met een tube Colorit van Collonil kan je de schade goed herstellen.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie