zondag 14 februari 2016

Comfortabele eerste stappers met chique uitstraling

Comfortabele eerste stappers met chique uitstralingDie allereerste stapjes van je kindje zijn een mijlpaal die je nooit zal vergeten. Van het voorzichtig schuifelen in de kinderbox en de eerste stapjes aan je hand tot de eerste zelfstandige stapjes. Het gaat allemaal zo snel! Voordat je het weet, loopt je kleine prinses te dartelen en rond te springen!

Van zodra jouw kindje al een tijdje goed zelfstandig kan lopen, zijn eerste stappers echt belangrijk. En dan bedoelen we uiteraard ‘goede’ eerste stappers: schoentjes die de kindervoetjes de nodige stevigheid geven en tegelijkertijd flexibel genoeg zijn om mee te bewegen met de stapbewegingen van de voet. Goede eerste stappers zorgen ervoor dat je dochter haar voetjes in de juiste positie zet tijdens het stappen. Hierdoor kunnen voetproblemen op latere leeftijd voorkomen worden.

Deze chique veterschoentjes van Rondinella in lakleder in combinatie met metallic leder, zijn wat je noemt ‘goede eerst stappers’. Rondinella heeft haar uitermate goede reputatie op het gebied van kinderschoenen te danken aan haar jarenlange ervaring, excellente know-how, kwaliteit en innovatie. Traditioneel vakmanschap en innovatieve methoden gaan hier hand in hand. Deze schoentjes zijn een lust voor het oog én zitten ook nog eens super comfortabel. Wat wil je nog meer?!

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Rondinella