woensdag 27 januari 2016

Schoenentrends voorjaar 2016

Schoenentrends voorjaar 2016Een nieuw jaar, een nieuw seizoen en een nieuwe mode! De nieuwe collecties komen bij Junior Steps al volop binnen! Ben je benieuwd wat voor komend voorjaar de trends op schoenengebied zijn? We tillen alvast een tip van de sluier op.

Voor meisjes zien we naast metallics als goud en zilver ook heel veel zachte pastelkleuren zoals zachtroze en mintgroen. Net zoals in voorbije winter blijven glitter, pailletten en lakleder het bijzonder goed doen. Komend voorjaar zijn ballerina’s weer helemaal in de mode en zie je ook steeds vaker ballerina’s met gespjes. Die zijn niet alleen trendy, maar zorgen ook voor een betere pasvorm. Niet te vergeten: sportieve sneakers en runners (met veel glitter en pailletten). In de grotere maten hebben we ook toffe slip-ons, zoals deze prachtige wit-zilveren slip-ons van Terre Bleue. Tot slot zijn er ook nog wat korte laarsjes.

In de collecties voor jongens valt de kleur blauw op: van kobalt tot marineblauw en grijsblauw. Ook naturel tinten en kaki zijn veelvuldig aanwezig. Hier en daar zie je ook nog kleuren zoals oker, groen en rood. Zeker voor de jongens zijn de sportieve runners en sneakers alomtegenwoordig: ritsen, veters en velcromodellen. Je ziet ook weer meer de lage modellen terugkomen. Het goede nieuws is dat ze allemaal even stevig zijn zoals een volwaardige schoen en dus de voeten van je zoon de ondersteuning bieden die nodig is.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie