dinsdag 15 december 2015

Romagnoli zorgt voor een vleugje kleur tijdens de donkere dagen

Romagnoli zorgt voor een vleugje kleur tijdens de donkere dagenDe winter is een donkere periode… Gelukkig hoef je wat schoenen betreft niet in het duister te tasten. Bij Junior Steps vind je een zeer uitgebreide en diverse collectie schoenen en eerste stappers van gerenommeerde merken zoals Romagnoli.

Het Romagnoli kinderschoenenmerk is in 1968 ontstaan vanuit de nieuwe visie op kinderschoenen van Franco Romagnoli, een geboren zakenman die een artisanale productie koppelt aan research naar detail en materialen. Kwaliteit en vakmanschap zijn hierbij de eerste focus. Een selectieve materiaalkeuze, sterk gecontroleerd fabricageproces en continue analyse van de modetrends maken dat de collecties van Romagnoli zowel wat pasvorm als wat looks betreft helemaal top zijn.

Wat vind je bijvoorbeeld van deze modieuze fuchsia eerste stappers? Mooi kwaliteitsleder zowel aan de binnen- als aan de buitenkant en een excellente pasvorm, waardoor de voetjes van je dochter in de correctie positie blijven tijdens het zetten van die eerste stapjes. De vetersluiting geeft je nog wat extra marge om de schoentjes perfect aan de voetjes van je dochter te laten aanpassen. Deze eerste stappers zijn met oog voor details afgewerkt; kijk maar naar de sierlijke lederen strik en de stijlvolle ‘brogue’-gaatjes. Met deze elegante eerste stappers stapt jouw dochtertje vrolijk het nieuwe jaar tegemoet!

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Romagnoli