maandag 7 december 2015

Op grote voet…: stijlvolle schoenen voor grote voeten

Op grote voet…: stijlvolle schoenen voor grote voetenWist je dat we nu gemiddeld 2 schoenmaten groter kopen dan de mensen in de jaren ’70? Onze voeten zijn de afgelopen decennia gegroeid en dat heeft niet alleen met onze genen maar ook met onze voeding te maken. Bij Junior Steps merken we dat ook kinderen steeds vaker en sneller ‘op grote voet leven’. Een maat 42 voor een 12-jarige jongen of maat 40 voor een 12-jarig meisje is echt geen uitzondering meer.

De kinderen in kwestie kunnen zich wel eens onzeker voelen door hun ‘reuzenvoeten’. Maar dat hoeft echt niet. Er zijn leuke, stijlvolle modellen die je voeten optisch kleiner maken: ballerina’s bijvoorbeeld, of schoenen met een wat stompere neus. Ook een tip zijn schoenen met donkere kleuren. Bovendien kan je je slim kleden. Kies bijvoorbeeld voor een broek met wijde pijpen, want zo doorbreek je de lengte van je voeten; in tegenstelling tot een skinny die de lengte juist benadrukt. Of leid de aandacht af van je voeten door een in het oog springend bovenstuk, zoals een leuke trui of tof accessoire. Wat in ieder geval geen goede oplossing is, is schoenen in een te kleine maat kopen. Zo wordt lopen een pijnlijke aangelegenheid en je kan er je voeten grote en blijvende schade door berokkenen.

Kom eens langs bij Junior Steps. In ons uitgebreide aanbod kinderschoenen vind je altijd een stijlvol en leuk paar in de juiste maat, waardoor je je niet meer moet ‘storen’ aan je grote voeten. Dit paar trendy veterschoenen van Rondinella bijvoorbeeld! Dankzij de donkere kleuren zullen je voeten optisch kleiner lijken.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Rondinella