vrijdag 18 december 2015

Leuke kinderschoenen voor voetjes met een hoge wreef

Leuke kinderschoenen voor voetjes met een hoge wreefWanneer je kindje brede(re) voeten met een hoge wreef heeft, kan het wat lastiger zijn om een elegant, trendy en goed passend paar schoenen te vinden. Laat je echter niet verleiden om schoenen te kopen die gemaakt zijn van ‘soepele’ materialen die wat meer ‘meegeven’. Deze schoenen bieden namelijk té weinig steun, wat zeer nadelig is omdat kindervoeten nog volop in ontwikkeling zijn.

Loop eens binnen bij Junior Steps. Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen de voeten van je kind accuraat opmeten en vervolgens direct geschikte schoenen uitkiezen en aan je zoon of dochter voorstellen. In ons uitgebreide aanbod zitten meer dan genoeg toffe schoenen voor jongens en meisjes met een hoge(re) wreef! Schoenen met een bredere leest bijvoorbeeld. Zorg er wel altijd voor dat de schoenen niet te breed zitten en dat de tenen voldoende ruimte hebben.

Onder andere het Nederlandse merk Piedro heeft heel wat toffe schoenen met een brede leest. Dit merk was in 1959 zelfs het eerste kinderschoenenmerk wereldwijd dat schoenen in 3 wijdtes produceerde. In het actuele aanbod van Piedro vind je onder meer dit model ‘Serge’, gemaakt van grijs en zwart leder. Let ook op de aanwezigheid van velcro; dit maakt dat deze stoere schoenen niet alleen snel aan- en uit te trekken zijn maar dat je zoon ze ook nog beter kan laten aanpassen aan z’n voet.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Piedro