dinsdag 24 november 2015

In de kijker: Rondinella

In de kijker: RondinellaRondinella is één van de absolute topmerken op het vlak van kwaliteitsschoenen voor kinderen. Dit label is afkomstig uit het bekende Monte San Giusto in de Marche-regio, befaamd voor zijn schoenenindustrie. Zecchino d’Oro is hier bijvoorbeeld ook gevestigd. Rondinella is er sinds haar oprichting in 1936 in geslaagd om de ambachtelijke vakkennis van de ‘meester schoenmaker’ te combineren met innovatieve technologieën op het vlak van de fabricage en logistiek. Hierdoor blijft het kwaliteitsniveau hoog, kan het bedrijf grote orders verwerken én blijft de prijs-kwaliteitverhouding in balans.

Rondinella garandeert niets minder dan topkwaliteit. Er worden alleen kwaliteitsmaterialen gebruikt en Rondinella blijft de pasvorm perfectioneren, zodat de schoenen de perfecte ondersteuning bieden voor kindervoetjes, die nog volop in ontwikkeling zijn. Eigen aan het uitmuntende Italiaanse modegevoel, zijn de eerste stappers en kinderschoenen van Rondinella ook een lust voor het oog. De nieuwste trends worden door dit merk altijd supersnel gespot en opgenomen in de collectie.

Een goed voorbeeld hiervan vormen deze trendy korte laarsjes, model ‘Lauren groot’, gemaakt van hoogwaardig taupekleurig leder. Wat vooral in het oog springt, zijn het modieuze franjes aan de zijkant, met een super coole panterprint met rood accent. De profielzool geeft extra grip en beschermt het leder tegen winterse omstandigheden.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Rondinella