vrijdag 23 oktober 2015

Olang houdt kindervoeten warm in de winter

Olang houdt kindervoeten warm in de winterDe eerste koudeprik hebben we al achter de rug. Het is overduidelijk: de winter is op komst! Sneeuw, ijzel… kinderschoenen krijgen het in de winter hard te verduren. Sneeuw kan na het opdrogen bijvoorbeeld van die vervelende witte vlekken op schoenen achterlaten. Natuurlijk kan je ze hiertegen extra behandelen. Maar een paar SNOWBOOTS achter de hand hebben voor als het sneeuwt, is toch zeker een goed idee.

Bij Junior Steps hebben we de SNEEUWLAARZEN van OLANG in het assortiment. Gemaakt van sterke, waterbestendige materialen en voorzien van een rubberen voorvoet en een zool met diepe profielen, voor extra grip. Olang laarzen zijn warm gevoerd en zitten supercomfortabel. Nog een voordeel is dat je er nauwelijks onderhoud aan hebt. Je hoeft ze ook niet in te spuiten.

Het Italiaanse Olang maakt sneeuwlaarzen weer helemaal hip met trendy kleurtjes en bontjes! Grote kans dat je kind ze niet alleen tijdens sneeuwdagen of op wintersportvakantie aan zal willen!

Bekijk ons ruim aanbod sneeuwlaarzen online