woensdag 16 september 2015

Help je schoenen goed de herfst door met Collonil

Help je schoenen goed de herfst door met CollonilDat kinderschoenen tegen een stootje moeten kunnen, is evident. Maar in de herfst- en winterperiode krijgen de schoenen het nóg harder te verduren: modder, regen, wind, plassen, sneeuw… Hoe goed ze ook van kwaliteit zijn, in de herfst kunnen schoenen wel een beetje hulp gebruiken.

Bij Junior Steps hebben we daarom de verzorgingsproducten van Collonil. Dit merk biedt hoogwaardige verzorging voor alle ledersoorten: van fijn leer en glad leer tot verweerd leer. Ook hebben ze specifieke producen voor textielsoorten, synthetisch leer en high-tex.

Tot slot nog een belangrijke tip: een nieuw paar schoenen moet je altijd impregneren zodat ze bestand zijn tegen vocht. Kijk eerst naar het materiaal van de schoen; alle leersoorten zoals gladleder, suède, nubuck en metallic leder moet geïmpregneerd worden. Spuit ze met telkens een tussenpoos van 10 à 15 minuten 3 keer in met NANOPRO. Je mag ze niet helemaal nat spuiten; daarom zijn 3 opeenvolgende dunne lagen beter. Zo creëer je een soort membraam, dat als een schild werkt bij regen: druppels glijden er zo als parels vanaf! Door telkens een dunne laag aan te brengen, loop je bovendien geen risico op vlekken! Na een week regenweer kan je de schoenen best opnieuw impregneren.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie