woensdag 5 augustus 2015

Sta stevig in je schoenen op de eerste schooldag

Sta stevig in je schoenen op de eerste schooldag1 september… terug naar school. Voor de meeste kindjes is het toch altijd weer even spannend. Bij wie zit je in de klas en valt de juf een beetje mee? Om stevig in haar schoenen te staan, kan je dochter met deze mooie hoge laarzen van Zecchino d’Oro niet verkeerd. Het zachte cognacbruine kwaliteitsleder wordt opgevrolijkt door het dessin van een kattenkopje. Let op de uitstekende oortjes!

Houd je dochter wel van een beetje kattekwaad uithalen? Dat is met deze laarzen geen probleem want het Italiaanse schoenenmerk Zecchino d’Oro weet precies waaraan degelijke kinderschoenen moeten voldoen. Sinds het ontstaan in 1960 is dit merk uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende toplabels in de branche. De schoenen worden nu nog steeds met de hand gemaakt van alleen de beste kwaliteitsmaterialen. Dankzij de gepatenteerde anatomische kalfslederen binnenzool zitten deze laarzen ook super comfortabel en geven ze de kindervoeten de ruimte die nodig is om zich gezond te ontwikkelen.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>