donderdag 20 augustus 2015

Met vastberaden perfectie kan je ver komen: Christophe

Met vastberaden perfectie kan je ver komen: ChristopheEen nieuwe zaak opstarten in Zonhoven, gespecialiseerd in kinderschoenen… In 1993 was het niet evident. Sterker nog, resultaten uit het marktonderzoek waren regelrecht negatief! Maar op 21 augustus 1993 was het toch zover: Christophe werd op dat moment meewerkende partner van Marleen (zaakvoerder) en kozen voor de oprichting van een gespecialiseerde kinderschoenenwinkel. Junior Steps was geboren! Na een extensief onderzoek naar ‘degelijke’ kinderschoenenmerken en een opleiding in Nederland bij Piedro tot ‘vakbekwaam schoenhandelaar’ waren Christophe én Junior Steps klaar voor Limburg… Maar de eerste 3 jaar leek het marktonderzoek gelijk te krijgen: het liep niet storm.

Christophe nam het risico om naar een nieuwbouwpand aan de overkant te verhuizen én meer stock in te kopen… en zag zich beloond: er kwamen veel nieuwe bezoekers Junior Steps ontdekken en dat is in de loop der jaren alleen maar nog gegroeid. Na 8 jaar breidde Junior Steps verder uit met de aankoop van het pand ernaast. Na 13 jaar was er nog eens een verbouwing en nu, 22 jaar na de oprichting, staat Junior Steps voor een nieuwe mijlpaal in haar bestaan. Met de aankoop van het naastgelegen pand, zal Junior Steps opgesplitst worden in een aparte schoenenshop voor baby’s, kleuters en ‘tweens’.

Zo zie je maar… met vastberaden perfectie kan je ver komen! Dat bewijzen Christophe en Junior Steps elke dag opnieuw! Christophe is een eeuwige perfectionist die zich vooral bezig houdt met herstellingen, reparaties, aanpassingen voor steunzolen, publiciteit en marketing, stockbeheer en het ondersteunen en opleiden van het personeel. Een hele boterham, maar bij Christophe gaat het spreekwoord ‘mijn hobby is mijn werk’ zeer zeker op.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>