donderdag 6 augustus 2015

Handige opbergtips voor schoenen

Handige opbergtips voor schoenenMet een gezin kan de ochtendspits in huis al gauw uitdraaien op een chaos. “Waar is mijn agenda? Waar zijn mijn schoenen? Ik vind mijn turnpantoffels niet! Ik heb nog maar één handschoen!” Orde in de chaos brengen bespaart je heel wat tijdverlies en zenuwachtig zoeken. We geven je graag enkele handige opbergtips voor schoenen.

Hou de oorspronkelijke schoendozen bij, zodat iedereen direct ziet waar zijn/haar schoenen thuishoren. Onze babyschoenen, eerste stappers en kinderschoenen zitten trouwens in zo’n leuke, kleurrijke dozen, dat het op zichzelf al mooie eyecatchers zijn. Bovendien kan je schoenen zélf niet stapelen, omdat dit nefast is voor de stevigheid van de pasvorm en ze zo sneller beschadigd kunnen worden; maar schoendozen wel. Dus ook al heb je geen zee aan opbergruimte in de gang, door de schoenen in schoendozen op te stapelen, is dat ook niet nodig.

Heb je de schoendozen weggegooid? Er zijn transparante dozen verkrijgbaar, zodat je meteen kan zien welke schoenen er in zitten. Vind je die niet, dan kan je een gewone kartonnen doos gebruiken, waarop je aan de buitenkant schrijft welke schoenen er in horen of waarop je een foto plakt van de eerste stappers die erin zitten. Dat is zeker handig als je kinderen nog niet zo goed kunnen lezen.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>