woensdag 26 augustus 2015

Een kleine prinses met deze eerste stapper

Een kleine prinses met deze eerste stapperDe eerste échte stapjes zijn altijd een mijlpaal! Om je kindje op een goede en comfortabele manier te helpen bij het lopen, zijn degelijke eerste stappers een must. Eerste stappers zijn er niet alleen om de voetjes van je dochter te beschermen, maar zorgen ook voor een correcte positie tijdens het stappen, zodat de voeten zich verder gezond blijven ontwikkelen. Daarom is een verharde hiel (contrefort) bijvoorbeeld zo belangrijk: die zet het voetje namelijk recht tijdens het lopen.

Bij Naturino weet je dat het met de kwaliteit en de pasvorm wel goed zit. En uiteraard zijn ook de looks belangrijk. Als je dochter haar eerste stappers mooi vindt, dan draagt zij ze nog eens zo graag om die belangrijke pasjes te zetten. Ook daar kan je bij Naturino van op aan. Kijk maar naar deze mooie eerste stappers in grijs kwaliteitsleder. De metallics en de details van nepbont in pantermotief maken dit schoentje helemaal in lijn met de nieuwste trends!

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Naturino >>