donderdag 9 juli 2015

Zo zit je extra comfortabel in trendy sneakers en loopschoenen

Zo zit je extra comfortabel in trendy sneakers en loopschoenenZe zijn momenteel helemaal hot: sneakers. Zelfs de grootste fashionista zweert er komende zomer bij en ruilt haar naaldhakken graag in voor de comfortabele platte sneaker. Bij kinderen zijn ze al jaren erg populair.

Maar niet alle sneakers, basketters of runners zijn even goed voor de nog in ontwikkeling zijnde kindervoeten. Typische skateschoenen zijn vaak te breed en sneakers uit stof zijn meestal niet stevig genoeg om de juiste ondersteuning te kunnen bieden. Laat liefst ook de wat goedkopere exemplaren uit nepleer aan je voorbijgaan, want daarin kunnen de kindervoetjes niet genoeg ademen, waardoor het risico op infecties en bleinen groeit.

Bij Junior Steps maken we het je kind gemakkelijk om de trends te volgen en toch te kiezen voor een degelijke schoen, die goed is voor de ontwikkeling van z’n voeten en vervelende problemen op latere leeftijd voorkomt. Spring eens bij ons binnen en laat je verrassen door ons grote aanbod trendy sneakers en runners voor kinderen!

Tot slot nog een leuk weetje! Het zal je vast al eens zijn opgevallen dat sportschoenen, zoals runners, extra vetergaatjes hebben ter hoogte van de enkel. Dankzij deze gaatjes kan je een ‘hiel- of veterslot’ creëren, waardoor je de schoen beter kan aantrekken. Gebruik dit extra vetergaatje om een lus te creëren alvorens je je schoen dichtknoopt. Hierdoor kan je voet minder glijden in de sportschoen en is er aanzienlijk minder kans op blaren.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>