donderdag 30 juli 2015

Wissel zomerschoentjes regelmatig af!

Wissel zomerschoentjes regelmatig af!Wist je dat het aan te raden is om je kindje niet dag in dag uit dezelfde schoenen te laten dragen? Dat gaat zeker op in de zomer. Op hete dagen kan een slipper perfect zijn, maar je kind er hele dagen lang op laten lopen is niet ideaal. Slippers bieden nu eenmaal niet de ondersteuning die de voetjes nodig hebben. Bovendien moeten de voeten te hard werken om de slippers op hun plek te houden, wat bijzonder belastend is voor de tenen, voeten, enkels én benen. Afwisseling met sneakers en degelijke sandalen of zomerschoentjes is daarom zeker aangewezen.

Ook is het gewoon fijner om hetzelfde paar schoenen niet iedere dag opnieuw te moeten aantrekken, want dan kunnen de schoenen weer eens goed luchten. Dat je in gesloten zomerschoenen meer kans hebt op zweetvoeten is overigens niet altijd waar. Als de eerste stappers of schoenen van leer zijn, dan is het risico op zweetvoeten minimaal… en zelfs kleiner dan met open schoenen die niet van leer zijn!Kan je zoon of dochter nog wel een paar zomerschoenen of eerste stappers gebruiken? Stap gerust eens binnen bij Junior Steps en laat je verrassen door de uitgebreide keuze!

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>