vrijdag 17 juli 2015

Waarom echt leer echt het beste is…

Waarom echt leer echt het beste is…Ben je op zoek naar goede babyschoentjes, eerste stappers, sandalen of schoenen? Welk model, kleur of merk je ook kiest, je betaalt best wat meer voor schoentjes van echt leer. Laat de plastic Crocs of goedkope(re) schoentjes van imitatieleer maar links liggen, want daar doe je de nog in ontwikkeling zijnde kindervoetjes echt geen plezier mee!

Echt leer zorgt ervoor dat de voetjes van je kind gezond kunnen ademen. Hierdoor vermindert het risico op zweetvoeten, infecties en schimmels. Omdat het vocht een uitweg vindt, schuurt het binnenin de schoen minder, waardoor ook de kans op blaren en wondjes verkleint. Dit maakt het voor je kindje veel prettiger lopen! Echt leren schoentjes en eerste stappers zitten bovendien comfortabeler, omdat het leer zich vrij snel aan de vorm van de voet aanpast. Maar omdat leer tegelijkertijd stevig genoeg is, gaat deze flexibiliteit niet ten koste van de stevigheid en duurzaamheid van de schoen.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>