maandag 27 juli 2015

Vrolijke en kleurrijke zomersandalen

Vrolijke en kleurrijke zomersandalenMooi weer, warme temperaturen, de zon schijnt… dan wil je kind natuurlijk het liefste met vrolijke, kleurrijke en luchtige sandalen op stap. En laat je deze sandalen nu ook nog eens volop vinden in het kwaliteitsassortiment van Junior Steps!

Bovendien weet je bij ons dat je sandalen koopt die van een uitstekende kwaliteit zijn. Daar staan de gerenommeerde merken in ons aanbod garant voor. Bij ons vind je luchtige eerste stappers en zomersandalen voor jongens en meisjes van merken zoals Bana & Co, Clarys, Rondinella, Romagnoli, Florens, Gioseppo, Lunella, Naturino, Ocra, Red Rag, Stones and Bones, Terre Bleue, Track Style, Unisa, Zecchino d’Ore en nog zo vele meer. Kortom: sandalen die er niet alleen super tof en zomers uitzien, maar die ook nog eens over een uitmuntende pasvorm beschikken, zodat ze de nog in ontwikkeling zijnde kindervoetjes de ondersteuning bieden, die nodig is.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>