maandag 22 juni 2015

Trendy teenslippers met animal print van Red Rag

Trendy teenslippers met animal print van Red RagSchoenen met pit voor meisjes met lef. Dat vind je bij Red Rag. Dit Nederlandse schoenenmerk presenteerde in 2005 een eigenzinnige collectie kinderschoenen, die de markt flink wakker schudt, “als een rode lap (‘red rag’) op een stier”. Ook nu nog bruist de Red Rag-collectie van energie en lef. Gekke details en coole prints leveren opvallende en extravagante collecties op. Humor is Red Rag niet onbekend, maar als het op kwaliteit aankomt, is dit merk bloedserieus. En zo hoort het ook, want wanneer het op de gezonde ontwikkeling van kindervoeten aankomt, wil je geen risico’s nemen.

In de zomer zijn teenslippers altijd weer erg populair. Deze lederen teenslippers van Red Rag hebben een extra enkelbandje en een band over de wreef, waardoor ze toch wat extra ondersteuning bieden tijdens het lopen. De animal print en het metallic bandje geven deze sandaaltjes een modieuze look and feel.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Red Rag >>