donderdag 25 juni 2015

Trendy hoge sneakers van Romagnoli voor hippe meiden

Trendy hoge sneakers van Romagnoli voor hippe meidenHet kinderschoenenmerk Romagnoli weet als geen ander de modieuze trends te combineren met de hoge eisen die aan kinderschoenen gesteld moeten worden. Kwaliteit en vakmanschap staat bij Romagnoli centraal bij de productie van kinderschoenen, die de nog in ontwikkeling zijnde kindervoetjes perfect ondersteunen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en ook daarin bewijst dit Italiaanse merk zich een meester.

Deze trendy laklederen hoge sneaker vormt daar een goed voorbeeld van. Deze schoen verenigt alle hippe trends die de dag van vandaag voor meisjes spelen, in zich. De pastelkleuren met een prominente rol voor roze, de metallic uitvoering en de luipaardprint zijn nu echt helemaal in fashion. Is veters strikken nog iets te moeilijk voor je dochter om zelf te kunnen? Geen probleem, de veters zijn er alleen ter decoratie. De hoge sneakers gaan open en dicht door middel van de rits aan de binnenkant.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Romagnoli >>