vrijdag 19 juni 2015

Coole zomersandalen van Rondinella

Coole zomersandalen van RondinellaZeker in de zomer is het belangrijk dat je kind degelijke schoenen draagt. De warme temperaturen nodigen namelijk uit tot veel buiten spelen en ravotten. Maar juist dan is de verleiding groot om luchtige schoentjes, zoals teenslippers, te dragen, die té weinig steun bieden aan de kindervoet. Moet je je kind dan ‘veroordelen’ tot warme, dichte schoenen? Nee, natuurlijk niet! Kies je voor open schoenen of eerste stappers van goede kwaliteit met een goede pasvorm en degelijke leest, dan is het goed!

In ons assortiment van Rondinella vind je bijvoorbeeld heel wat leuke, mooie en luchtige zomersandalen van uitstekende kwaliteit. Met een uitgebreide ervaring en knowhow in kinderschoenen die teruggaat tot in 1936, is dit Italiaanse merk één van de topmerken waarop je kan vertrouwen. Deze coole sandalen zijn gemaakt van leer en hebben een binnenvoering van zacht kalfsleer. Leer staat bekend om de goede ventilerende eigenschappen, zodat zweetvoetjes vermeden worden. De zool is van soepel rubber en heeft een uitgesproken profiel, wat zorgt voor een goede grip op de ondergrond. Dankzij de klittenband zitten de sandaaltjes goed aan rond de voet en kan je zoon de sandalen al snel zelf aan- en uittrekken. Last but not least: ze zien er ook heel leuk en stoer uit, met al die mooie kleuren!

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Rondinella >>