vrijdag 12 juni 2015

Claudia helpt je graag bij je keuze voor een geschikt paar kinderschoenen

Claudia helpt je graag bij je keuze voor een geschikt paar kinderschoenenOmdat kindervoeten nog volop in ontwikkeling zijn, is een degelijk paar kinderschoenen een echte must. Het team dat bij Junior Steps werkzaam is, weet waaraan babyschoentjes, eerste stappers en kinderschoenen moeten voldoen, om de ontwikkeling van de kindervoet in elke fase goed te begeleiden. Neem Claudia bijvoorbeeld.

Claudia werkt nu al ruim een jaar bij Junior Steps. Met meer dan 10 jaar ervaring in de schoenenbranche en 5 jaar in fashion, is Claudia zeker niet aan haar proefstuk toe. Sales zit bij haar in het bloed; als kind al was ze altijd aan het ‘winkeltje spelen’. Een goede verkoopster weet dat het niet alleen om de verkoop zelf gaat, maar vooral om het advies dat eraan vooraf gaat. Zeker waar het kinderschoenen betreft, gaat dit op. En daar is Claudia zeer bedreven in. Claudia gaat graag met mensen om en neemt alle tijd om je te helpen bij je keuze voor de perfecte kinderschoen.

Kinderschoenen verkopen is een vak op zich: er komt heel wat kennis van kinderschoenen en -voeten bij kijken en kinderen zijn op zich natuurlijk ook een uitdagende doelgroep. Ze zeggen wat ze denken en zijn wie ze zijn. Hebben de kindjes niet altijd evenveel goesting om schoenen te passen? Laat het dan maar aan Claudia over om rustig en geduldig te blijven en de kinderen op hun gemak te stellen! Misschien heeft het feit dat ze zelf een zoontje heeft, daar wel iets mee te maken. Claudia spaart moeite noch tijd om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk tevreden met het juiste paar kinderschoenen naar huis gaat.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>