vrijdag 29 mei 2015

Nadia Remans loodst je graag door ons assortiment kinderschoenen

Nadia Remans loodst je graag door ons assortiment kinderschoenenNieuwe babyschoentjes, eerste stappers of kinderschoenen nodig voor je zoontje of dochtertje? Bij Junior Steps heb je niet alleen een zeer uitgebreid aanbod, maar kan je ook terecht voor deskundig en eerlijk advies. Onze vaste klanten zijn zeker al bekend met Nadia Remans, een bekend gezicht in Zonhoven en al 8,5 jaar bij ons werkzaam.

Nadia weet heel goed waarmee ze bezig is. Ook na haar uren in de winkel is ze alert op alle trends en nieuwigheden op het vlak van kinderschoenen. Geen merk is haar onbekend! Daarom is ze, net als haar collega Pascale Melders, ook van grote waarde voor zaakvoerder Christophe bij de selectie van schoenen en merken voor het assortiment babyschoentjes, eerste stappers en kinderschoenen in de winkel.

Schoenen voor kinderen vragen een gespecialiseerde aanpak. Dat ondervond Nadia ook zelf. Na haar jarenlange ervaring in schoenen voor volwassenen, was het toch even wennen om met kinderen bezig te zijn. Nadia vindt werken met kinderen plezanter, maar het is ook uitdagender omdat kinderen niet altijd even duidelijk aangeven wat ze precies willen en of de schoentjes goed passen. Dat maakt het des te belangrijk om kindervoeten goed op te meten. Nadia weet echter uit ervaring ook al snel welke pasvorm en maat van babyschoentjes of eerste stappers geschikt is voor je kind. Kortom, bij Nadia ben je in bekwame handen!

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>