maandag 18 mei 2015

Goede kinderschoenen nu; minder voetproblemen later!

Goede kinderschoenen nu; minder voetproblemen later!Kindervoetjes zijn nog in volle ontwikkeling. Ze bestaan nog vooral uit zacht en buigzaam kraakbeen, wat zich de eerste 4 levensjaren nog in alle richtingen laat (ver)vormen zonder dat je kindje daar pijn van ondervindt. Gaat het tijdens de eerste kinderjaren echter fout, dan kan je kind daar op latere leeftijd flink wat voetproblemen door krijgen. Dat gaat van misvormde tenen en een fout gangpatroon tot ernstige gewrichtsklachten.

Dat betekent dus dat je als ouder voldoende aandachtig moet zijn voor een gezonde ontwikkeling van de voetjes van je kindje. En dat betekent dus ook dat je kwalitatief goede en stevige babyschoentjes, eerste stappers en kinderschoenen moet kopen. Deze bieden de kindervoetjes namelijk voldoende ondersteuning, zonder dat ze de verdere ontwikkeling belemmeren.

‘Degelijke’ eerste stappers en schoenen hebben een stevig hielstuk, voor extra stabiliteit. Wil je kindje in de zomer graag ballerina’s of open schoentjes aan? Bij Junior Steps heb je ook een ruime keuze in ballerina’s met een stevige hielcontour en sandaaltjes met een gesloten hielpartij. Hier kan je ze zonder problemen op laten rondrennen en spelen. Meedoen aan een rage? Dat kan, maar probeer in ieder geval te vermijden dat je kindje lange tijd op teenslippers, crocs, stoffen sneakers of andere open schoentjes loopt.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>