donderdag 21 mei 2015

Chique zomersandaaltjes van Romagnoli

Chique zomersandaaltjes van RomagnoliMet deze sandaaltjes van Romagnoli is je dochtertje de belle van ieder bal. Maar nu lakleder en bling zo hip zijn, kan ze deze sandaaltjes natuurlijk ook dagelijks aan! De mooie beige kleur maakt dat deze sandalen onder elke zomerse outfit passen en details zoals bloemetjes en strikjes zorgen voor een toffe girly touch.

Deze sandalen zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook van hoge kwaliteit. Dat is wat je van het gerenommeerde merk Romagnoli mag verwachten! Dit Italiaanse bedrijf hanteert al sinds haar ontstaan in 1968 een ambachtelijke productiemethode, waarbij kwaliteit en vakmanschap bovenaan staan. Om hoogwaardige, ondersteunende kinderschoenen te maken worden hoge kwaliteitseisen aan de materialen én het fabricageproces gesteld.

Deze mooie sandaaltjes tot maat 26 hebben een gesloten hiel met stevige contrefort, zodat ze, ondanks dat het open schoentjes zijn, toch voldoende ondersteuning bieden. De brede band maakt dat je dochters voetje wat stabieler zit en dankzij het enkelbandje met klittenband kan je zorgen voor een sluiting op maat van de voet.

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Romagnoli >>