maandag 20 april 2015

April top 5: eerste stappers

April top 5: eerste stappersBij Junior Steps hebben we een passie voor kinderschoenen. Ieder seizoen stellen we onze collectie babyschoentjes, eerste stappers en kinderschoenen met grote zorg samen. Kwaliteit staat daarbij bovenaan! Om je te helpen een keuze te maken in ons ruime aanbod eerste schoentjes, eerste stappers en kinderschoenen, stellen we iedere maand een top 5 van schoenen die scoren op zowel kwaliteit als trends, samen. Voor de maand april staan deze schoentjes in onze top 5 eerste stappers.

Elegante eerste stappers van Zecchino d’OroStijlvol, elegant en bijzonder chic… zo kan je deze prachtige eerste stappers van Zecchino d’Oro zeker omschrijven. Het ecrukleurige leder krijgt door de metallic een bijna champagne-achtige weerschijn. Passend bij zo’n feestelijk schoentje. Natuurlijk kan je rekenen op de hoge kwaliteit en de uitmuntende pasvorm, waarvoor dit Italiaanse merk bekend staat.

Metallic blits met eerste stappers van PoldinoMetallic-kleuren zijn helemaal in voor komende zomer. Met deze eerste stappers in rozékleurig metallic leder van Poldino maakt je dochtertje helemaal de blits. Poldino is een trendy merk dat bekend staat om de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De gedetailleerde afwerking met veelkleurige metallic hiel en bloemetjes op de riem maken deze eerste schoentjes extra bijzonder.

Schattige babyschoentjes van Easy PeasyTopkwaliteit met ecologische materialen: dat zijn Easy Peasy schoentjes in een notendop. Dit Franse merk werkt alleen met 100% natuurlijk gelooid en gekleurd, chroomvrij leder en met lijm op waterbasis voor de assemblage. Deze Easy Peasy babyschoentjes in taupekleurig leder met een toffe poezenapplicatie op de neus zijn dus niet alleen schattig om te zien, maar ook nog eens goed voor onze planeet.

Zomerse eerste stappers van OcraOok het Italiaanse merk Ocra hecht groot belang aan de natuur en heeft in haar assortiment hoogwaardige kinderschoenen die 100% ecologisch gemaakt zijn, met respect voor zowel de omgeving als de culturele tradities. Bovendien zien ze er supertof uit! Deze vrolijke gele eerste stappers schreeuwen zomer!

Stoere veterschoenen van Stones and BonesNatuurlijk mag het merk wiens missie het is om kinderen blij te maken, niet in onze top 5 ontbreken. Stones and Bones, het Italo-Belgisch merk dat geliefd is bij zowel ouders als de kinderen zelf, heeft voor komende zomer onder andere deze coole gele veterschoenen in het assortiment. Met deze leuke eerste stappers met voetbalmotief zet je zoontje niet alleen de eerste stappen, maar sjot hij zoals een volleerd voetballer tegen de bal aan!

Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!

Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie >>