donderdag 26 maart 2015

Trend: nieuwe collectie runners voor kinderen

Trend: nieuwe collectie runners voor kinderenRunners zijn, zoals het woord het al aangeeft, schoenen die oorspronkelijk bedoeld zijn om mee hard te lopen. Maar vandaag de dag zijn dit soort schoenen al lang niet meer alleen bedoeld om mee te sporten. Runners zijn uitgegroeid tot zeer populair schoeisel, dat je dagelijks kan dragen. Zie het maar als een wat steviger soort sneaker, die erg comfortabel is en je voeten een optimale ondersteuning biedt. Dat zijn eigenschappen die zeker mooi meegenomen zijn voor kinderschoenen. Kindervoeten zijn immers nog altijd volop in ontwikkeling. Door nu te investeren in ‘goede’ ondersteunende kinderschoenen, kunnen eventuele voetproblemen later voorkomen worden!

Runners zijn tegenwoordig volwaardige schoenen geworden, volledig in leder gevoerd. Je vindt diverse trendy runners bij Junior Steps dan ook terug in het assortiment van topmerken, zoals Romagnoli, Hip, Naturino, Banaline enz. Deze chique runner in lichtblauw leder met metallic accenten vind je in het aanbod van het Nederlandse topmerk Hip!


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Hip >>