zaterdag 28 maart 2015

Trend: nieuwe collectie loafers voor kinderen

Trend: nieuwe collectie loafers voor kinderenLoafers waren in de jaren ’30 erg succesvol in Scandinavië en gingen de hele wereld rond. Loafers waren in oorsprong voor heren bedoeld, maar werden al snel ook door dames gedragen. In de jaren ’50 waren ze wereldwijd hét populaire studentenschoeisel bij uitstek. De laatste decennia doken ze sporadisch nog eens op, maar bepaalden ze minder de trends… Tot nu dan! Want loafers zijn voor komend seizoen weer helemaal terug van weggeweest, voor zowel volwassenen als kinderen! Deze lage schoenen zonder veters kan je moeiteloos en snel aan- en uittrekken. Ze hebben een relaxte uitstraling; precies zoals het hoort in de zomer. Comfortabel, makkelijk én trendy!

Ben je nog op zoek naar een leuke hippe schoen, die uiterst comfortabel zit en die je kind makkelijk zelf aan en uit kan trekken? In ons ruime kinderschoenenassortiment vind je tal van trendy loafers. Bijvoorbeeld deze loafer in beige leder, versierd met gouden strass, van het Italiaanse kwaliteitsmerk Ninette En Fleur.


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Ninette En Fleur >>