maandag 23 maart 2015

Merk in de kijker: Zecchino d’Oro

Merk in de kijker: Zecchino d’OroHet Italiaanse Zecchino d’Oro is wereldwijd toonaangevend op het vlak van kinderschoenen. Dit merk biedt kwaliteit van de bovenste plank. Bij het vervaardigen van de kinderschoenen worden alleen de beste materialen gebruikt. Bij de fabricage gaat ambachtelijke knowhow hand in hand met vooruitstrevende technieken en een vernieuwende blik op de kindermode. Zecchino d’Oro schoenen zijn stuk voor stuk echte kunstwerkjes, die met een grote nauwkeurigheid en aandacht voor details gemaakt zijn.

Een goed voorbeeld hiervan zijn deze eerste schoentjes, gemaakt van goudkleurig leder met een stoere camouflageprint. Met dit schoentje zie je maar eens hoe chic goud toch ook wel stoer kan zijn! De goudkleurige veters geven de schoenen een sportieve uitstraling, maar zijn er louter ter decoratie. De schoentjes zijn namelijk snel aan- en uit te trekken dankzij de rits aan de zijkant.


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt! Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Zecchino d’Oro >>