zondag 16 november 2014

Trendy kinderpantoffels van Giesswein

Trendy kinderpantoffels van GiessweinKan je zoon of dochter nog wel een paar warme en toffe pantoffels gebruiken voor komende winter? Bij Junior Steps hebben we een ruim aanbod in Giesswein kinderpantoffels: van speels tot trendy en van klassiek tot modern. Door de aansprekende designs veroveren ze al snel alle kinderharten. Bovendien zitten ze ook nog eens heerlijk comfortabel aan en zijn ze van een uitstekende kwaliteit.

Het Oostenrijkse merk Giesswein staat al sinds 1954 bekend om haar pantoffels, slippers en sandalen voor het hele gezin. De pantoffels zijn veelal gemaakt uit Walkstoff, een stof uit zuivere scheerwol die te vergelijken is met vilt. Daardoor zijn ze zo heerlijk warm, maar toch ook ademend zodat je geen last van zweetvoeten krijgt.


De meeste Giesswein pantoffelmodellen zijn voorzien van een gepatenteerde zacht rubberen pantoffelzool, waardoor ze een flexibele maar toch degelijke ondersteuning bieden voor de voeten van je kind. Dat is belangrijk, omdat de kindervoet nog altijd in ontwikkeling is en zo voetproblemen op latere leeftijd voorkomen kunnen worden.


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Giesswein >>