donderdag 13 november 2014

Ruime keuze in Giesswein kinderpantoffels bij Junior Steps

Ruime keuze in Giesswein kinderpantoffels bij Junior StepsHerfst en winter zijn de seizoenen waarop lekker op de zetel hangen als het ware bijna verplicht is. Gezelligheid, sfeer en met het hele gezin op de zetel in huispak met pantoffels van Giesswein . Bij Junior Steps hebben we een ruime collectie kinderpantoffels en ook dames en heren van het gerenommeerde Oostenrijkse merk Giesswein.

Stuk voor stuk warme pantoffels gemaakt uit natuurlijke materialen, die bovendien op een milieuvriendelijke manier gemaakt zijn. Voor de jonge kinderen zijn er super toffe sloefen, met leuke designs. Helemaal super is dat deze Giesswein pantoffels een anti-slip rubberen zool hebben. Dit zorgt voor extra veiligheid (geen glijpartijen binnenshuis) ze geven eigenlijk hetzelfde effect als blootvoets lopen wat weer belangrijk is voor de nog in ontwikkeling zijnde kindervoeten. Een ander groot voordeel is dat je deze toffe pantoffels kan wassen in de wasmachine op 30 graden. Let er wel op dat je hiervoor geen wasverzachter gebruikt!


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Giesswein >>