donderdag 27 november 2014

Bronskleurige veterschoenen voor meisjes van Rondinella

Bronskleurige veterschoenen voor meisjes van RondinellaBij Junior Steps houden we van degelijke en mooie kinderschoenen van hoogwaardige kwaliteit voor een goede prijs. Daarom vind je bij ons ook een erg uitgebreid aanbod Rondinella kinderschoenen voor jongens en meisjes. De traditie en ervaring van dit Italiaanse merk gaat terug tot in 1936. Het succes zit in de combinatie van traditie en ambacht met innovatieve technologieën. Voor dit merk staat centraal dat kinderschoenen de voeten van jouw zoon of dochter op de juiste manier de flexibiliteit én tegelijkertijd ook ondersteuning moeten bieden, zodat mogelijke voetproblemen op latere leeftijd vermeden kunnen worden. Daarnaast weet Rondinella ook altijd weer in te spelen op de laatste nieuwe trends van het seizoen.

Deze trendy veterschoenen zijn uitgevoerd in hoogwaardig leder in de modieuze metallic-kleur brons. Heel erg in is ook de cavalino (leder) applicatie in zebra-look. Het satijnen lint in plaats van gewone veters zorgt voor een extra vrouwelijke touch.


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Rondinella >>