dinsdag 18 november 2014

Baby’s eerste schoentjes van Tricati

Baby’s eerste schoentjes van TricatiWanneer je babyschoenen zoekt, dan is een goede bescherming tegen de ondergrond minder belangrijk dan tegen de weersinvloeden. Je kindje loopt immers nog niet, maar je wilt natuurlijk wel dat zijn / haar voetjes het behaaglijk warm hebben. Een belangrijke vereiste van goede babyschoentjes is dat ze flexibel zijn en leder gevoerd . Zo kunnen ze gemakkelijk alle bewegingen van de voetjes volgen, zonder ook maar ergens te gaan knellen of pijn te doen. Ook de zool van de eerste schoentjes is bij voorkeur buigzaam en dun en met antislip zodat het kindje niet wegschuift als het zich recht trekt.

Wanneer je kwaliteit zoekt, dan kan je bij het Spaanse kinderschoenenmerk Tricati niet verkeerd! Deze schattige eerste schoentjes in bordeaux lakleder zitten dankzij de eveneens bordeaux-kleurige strik comfortabel aan de voet en blijven ook goed aanzitten.


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Tricati >>