dinsdag 7 oktober 2014

Verfijnde enkellaarsjes van Ninette, met stoer cachet

Verfijnde enkellaarsjes van Ninette, met stoer cachetNinette En Fleur is het merk voor meisjesschoenen, onder de koepel van het gerenommeerde Italiaanse schoenenmerk Baby Ketty. Eerbied voor het traditionele vakmanschap, waarvoor de Italianen wereldwijd bekend staan, en hoogwaardige kwaliteit zijn de sleutelfactoren van het succes van dit merk. Alle schoenen zijn ‘100% made in Italy’: van de selectie van de materialen en het elegante design tot de afwerking.

Wanneer het kinderschoenen betreft, is een goede pasvorm en stevige leest essentieel. De voeten van je dochter zijn immers nog in volle ontwikkeling, en dan zijn schoenen nodig die voldoende steun en tegelijkertijd ook genoeg ruimte bieden. Met de meisjesschoenen van Ninette, zoals bijvoorbeeld deze elegante enkellaars in zwart leder, kan je hiervan op aan. De goudkleurige diagonale rits en gesp aan het riempje, geven deze schoenen een stoer cachet.


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Ninette >>