maandag 13 oktober 2014

Seven One Seven: coole, stoere, stevige en robuuste veterboots

Seven One Seven: coole, stoere, stevige en robuuste veterbootsReady for take off? Seven One Seven is een populaire merk voor kinderen, met naast een toffe kledinglijn ook een bijpassende schoenenlijn. Dit merk vindt haar oorsprong in New York en heeft die typische ‘wereldse’ uitstraling, die kinderen zo aanspreekt. De schoenen zijn, net als de kleding, stoer van inborst, maar hebben tegelijkertijd toch iets chics / klassieks. Trendy dessins, leuke kleuren, een goede kwaliteit… het zijn de ingrediënten voor succes!

Deze stoere hoge veterboots zijn echt een jongensdroom. Een slipvaste zool met stevige stootrand, wat handig is bij alle spel- en funactiviteiten. Het kakikleurige metallic leder ziet er helemaal volgens de laatste trends een beetje ‘verweerd’ uit en de cognackleurige veters en pijl geven deze comfortabele schoenen een extra ‘edge’. Houdt je zoon niet zo van veters binden? Dan is het fijn te weten dat die veters er maar voor de vorm zijn: het echte open- en sluitwerk gaat via de rits aan de zijkant!


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Seven One Seven >>