zondag 5 oktober 2014

Ruige Develab sneakers voor stoere meiden

Ruige Develab sneakers voor stoere meidenHet Nederlandse kinderschoenenmerk Develab staat voor hippe, stoere en vernieuwende schoenen. Vooruitgang staat bij dit merk centraal, getuige hiervan de twee pijltjes in het logo. Met schoenen van Develab lopen je kinderen voor op de trends. Daarnaast staan uiteraard ook kwaliteit, duurzaamheid, design en een comfortabele pasvorm hoog in het vaandel bij Develab, Shoes for Kids. Develab kinderschoenen kunnen tegen een stootje en dat is altijd mooi meegenomen als je kinderen actief in het leven staan.

De collectie voor komende herfst en winter omschrijven ze zelf als ‘dapper, volhardend en lekker rauw’. Ook de meisjesschoenen kan je onder deze noemer samenvatten. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar dit paar stevige hoge sneakers, in bronskleurig metallic leder. De goudkleurige veters en kristallen studs geven deze schoenen een meisjesachtige touch. Girl Power!


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Develab >>