woensdag 15 oktober 2014

Met deze stoere eerste stappers van Stones and Bones is het raak!

Met deze stoere eerste stappers van Stones and Bones is het raak!Het Italo-Belgische merk Stones and Bones weet wat kinderen willen: leuke, moderne schoenen met coole dessins en toffe kleuren. Ook aan de ouders wordt gedacht. Want waar de kinderen wat minder bij stil staan in hun keuze, is dat kinderschoenen aan heel wat kwaliteitseisen moeten voldoen. Zo is het zeker voor eerste stappers belangrijk dat ze de voetjes van je kind beschermen én in een correctie positie zetten zodat de kindervoet zich verder goed kan ontwikkelen. Een goede ondersteuning en comfortabele pasvorm zijn essentieel voor goede eerste stappertjes!

In het assortiment eerste stappers van Stones and Bones vind je bijvoorbeeld deze coole blauwe schoentjes in leder en suède. Het suède heeft een wat verweerde look gekregen, wat nog eens benadrukt wordt door de anti-slip zool. Een stevige stootrand zorgt ervoor dat deze schoentjes letterlijk tegen een stootje kunnen! De lederen cirkelapplicatie heeft wat weg van een schietschijf. Is het voor jouw zoontje ook raak met deze schoenen van Stones and Bones?


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Stones and Bones >>