donderdag 25 september 2014

Handgemaakte laarsjes van Ocra

Handgemaakte laarsjes van OcraTraditie, vakmanschap en respect voor de natuur zijn de sleutelwaarden van het Italiaanse kinderschoenenmerk Ocra. Dit merk ziet zichzelf als een ‘laboratorium’ waar vakkundige schoenmakers aan de slag gaan met natuurlijk gelooid en gekleurd leder en gerecycleerd en afbreekbaar plastic om milieuvriendelijke én gezonde kinderschoenen te maken. Dit merk brengt de schoenentraditie ‘terug naar de natuur’, maar wel op een innovatieve en moderne manier. De originele ontwerpen volgens de laatste modetrends en de ‘nieuwe’ manier van denken zorgen ervoor dat de populariteit van dit merk in rap tempo stijgt.

In het aanbod van Junior Steps vind je onder meer dit leuke Ocra-laarsje met franjes in cognackleurig leder. Een flexibele zool en comfortabele leest zorgen voor een goede pasvorm. Dankzij de rits aan de zijkant kan uw dochtertje haar ‘indianenlaarsjes’ helemaal zelf snel aan- en uittrekken.


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Ocra >>