zondag 21 september 2014

Echte meisjesschoentjes van Romagnoli

Echte meisjesschoentjes van RomagnoliDe Italianen zijn wereldbefaamd omwille van hun schoenentraditie. Vakmanschap, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en een bijzonder oog voor details en trends, maken Italiaanse schoenen bijzonder geliefd over de hele wereld. Eén van de Italiaanse topmerken op het vlak van kinderschoenen is Romagnoli. Dit merk staat bekend om de perfecte pasvorm en het comfortabele voetbed… essentiële ingrediënten voor hoogwaardig kinderschoeisel.

Neem bijvoorbeeld deze prachtige ‘meisje-meisjes’ schoentjes in bordeaux lakleder, afgewerkt met glinstersteentjes en een opvallende strik aan de zijkant. Met deze schoentjes van Romagnoli zet jouw dochter haar eerste stapjes op een goede manier: goed ondersteund en met een goede houding, zodat latere klachten aan voeten, rug en knieën vermeden kunnen worden. En uiteraard ziet ze er met deze eerste stappertjes echt geweldig uit!


Junior Steps, groot aanbod kinderschoenen in omgeving Hasselt!Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek de collectie van Romagnoli >>