donderdag 16 mei 2013

KINDERSCHOENEN VAN RONDINELLA: DOORDRONGEN VAN TRADITIE

KINDERSCHOENEN VAN RONDINELLA: DOORDRONGEN VAN TRADITIE

De nieuwe Rondinella schoenen zijn binnengekomen bij Junior Steps! Ontdek de prachtige items die ieder kind en ouder behagen. De schoenen zijn - zeker deze zomer - fris, frivool en solide, net als het speels kind dat ze draagt!


Rondinella is een populair merk van kinderschoenen en jeugdschoenen dat sinds jaar en dag garant staat voor degelijkheid en originaliteit. Hun verhaal begon in 1936: Alfredo en Lola Romagnoli richtten een bedrijfje op en fietsten dagelijks ettelijke kilometers af om hun unieke schoenen te verkopen. In 1937 kregen ze een eerste kind Franco, door passie gedreven begon hij op 12 jarige leeftijd mee te draaien in het bedrijf. Na succesvolle jaren ontpopte dit bedrijf zich in 1972 officieel tot Romagnoli Rondinella. Momenteel wordt Rondinella geleid door Franco met zijn twee zonen Alfredo and Alfio Romagnoli.


Het staat buiten kijf dat Rondinella doordrongen is van traditie. De kinderschoenen en jeugdschoenen zijn 'made in Italy' en de kwaliteit liegt er dan ook niet om. Rondinella combineert ambacht met innovatie en dit leidt tot top schoenen! Dit hedendaags merk doet de stiel van schoenmakers nog eer aan... daarom worden deze schoenen dermate geapprecieerd.


Klik hier om naar de Junior Steps webshop te gaan en ontdek onze collectie online kinderschoenen